Indice Glicemic aluaturi
Afisare rezultate 1 - 10 din total 100
- Wasa de casa
Se dizolva drojdia in apa calduta, apoi se adauga faina pana obtinem coca. Se framanta si se intinde foaia foarte subtire. Se taie apoi in diverse forme si se baga la cuptor aproximativ 15 minute
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1, Carbohidraţi: 63.3, Proteine: 8.9Adaugă la favoriteProdus de post - Paine neagra de casa cu seminte
Se amesteca 200 ml de apa cu 1 lingurita si jumatate de zahari si 1 lingurita si jumatate de drojdie. Adaugam 350 de grame de faina neagra Baneasa, 1 lingurita de sare si 1 ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 6.7, Carbohidraţi: 50.8, Proteine: 9.1Adaugă la favoriteProdus de post - Paine de casa, integrala si cu seminte
Preparare tipica pentru paine. Semintele se incorporeaza in aluat, cand acesta este gata, dupa care se lasa la crescut.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 7.7, Carbohidraţi: 42.8, Proteine: 8.9Adaugă la favoriteProdus de post - Paine neagra de casa
Se adauga produsele in masina de facut paine si se selecteaza programul dorit! Pofta buna!
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.7, Carbohidraţi: 55.5, Proteine: 8.4Adaugă la favoriteProdus de post - Paine din faina integrala si tarate de grau, Andrada
Se amesteca faina,taratele,sarea,zaharul si uleiul. Se dizolva drojdia in apa calduta si se formeaza coca astfel incat sa nu se mai lipeasca de degete. Se lasa la crescut 30 min,se da forma unei paini dar mai turtite ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 6.7, Carbohidraţi: 45.6, Proteine: 9.6Adaugă la favorite - Paine proteica multicereale
Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.2, Carbohidraţi: 44.3, Proteine: 9.4Adaugă la favoriteProdus de post - Paine cu Omega 3, reteta Moulinex
Se pun toate ingradientele in cuva aparatului de facut paine si se selecteaza programul corespunzator. Dupa 3 ore si 45 minute va rezulta o paine cu o greutate cuprinsa intre 750-850g in functie de tipul de ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 8.4, Carbohidraţi: 48.6, Proteine: 11.3Adaugă la favorite - Paine neagra de casa, Andrada
Se amesteca cu mainile faina sa se aereasca, se adauga sarea si drojdia si se amesteca iar, apoi adaugam putina miere sau zahar (ce doriti), si se adauga cam 600 ml apa calduta. Se framanta pana ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 3.9, Carbohidraţi: 64.2, Proteine: 9.6Adaugă la favoriteProdus de post - Oua umplute cu maioneza, Mihanca
Se fierb ouale tari. Se curata si se taie in jumatati, dupa care se scot galbenusurile si se pun separat intr-o farfurie. Adaugam sare peste galbenusuri, mustarul si maioneza si amestecam pana se formeaza o pasta. Cu aceasta pasta ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 20, Carbohidraţi: 2.6, Proteine: 12.6Adaugă la favorite - Paine Slabeste Mancand, mayya
Am facut maiaua din drojdie, indulcitor, apa calduta si faina, am lasat 15 minute la dospit dupa care am format un aluat potrivit din restul ingredientelor, l-am acoperit cu o folie de platic si l-am ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.7, Carbohidraţi: 29.7, Proteine: 18.2Adaugă la favoriteProdus de post