Indice Glicemic: Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger Muehle
Denumire originală: Vollkorn Brot
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger Muehle" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 1.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 64.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 6.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.1 g/100g | |
Sodiu | 800 mg/100g | Proteine | 12.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, faina, faina integrala
Informaţii/ingrediente
faina integrala de grau 80%, fulgi de ovaz 7%, faina integrala de secara 4%, maia uscata de secara, drojdie uscata, sare iodata, faina de malt, extract de malt din orz si secara, regulator de aciditate acetat de sodiu, otet de mere, dextroza, amelioratori fosfat de calciu si acid ascorbic, acid folic. Poate contine urme de lupin si susan.
Descrierea producător/Mod de preparare
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min.
Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute.
Dupa care se unge suprafata painii cu apa, se cresteaza si se da la cuptorul preincalzit la 230grade.
Dupa 10 minute se scade temperatura la 200grade.
Durata de coacere pentru 1kg 55-70minute, 1/2kg 45-60minute si pentru chifle 15-25min.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
- Faina de naut (IG: 35)
Alimente similare
- Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ...