Indice Glicemic: Baton de cacao
Denumire originală: Baton de cacao
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton de cacao" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 44.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cacao, baton, baton cacao
Informaţii/ingrediente
250g lapte praf, 400g zahar, 100ml apa, 50g cacao, 100g unt
Descrierea producător/Mod de preparare
se pune pe foc zaharul,apa,untul si cacao,se lasa sa dea cateva clocote.Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesteca pana se omogenizeaza.Se toarna in tava in care am pus folie transparenta si se da la rece NU IN FRIGIDER.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton de cacao.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)
- Cacao (IG: 20)
- Pufuleti cu cacao (IG: 70)
- Biscuiti cacao Coffee (IG: 55)