Indice Glicemic: Baton cu crema de rom 43%, Novatini
Denumire originală: Baton cu crema de rom 43%
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton cu crema de rom 43%, Novatini" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 22.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 56.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: baton, rom, crema
Informaţii/ingrediente
zahar, grasime vegetala hidrogenata, pudra de cacao, zer praf, sirop de glucoza, izoglucoza, agent de umezire (sirop de sorbitol), alcool etilic, masa de cacao, lapte praf integral, emulsifianti (lecitina de soia, poliricinoleat de poliglicerina), invertaza, aroma natural identica (rom), sare iodata, aromatizant (vanilina), rom (0,02%), conservant (acid sorbic)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton cu crema de rom 43%, Novatini.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)
- Eugenie cu crema (IG: 55)
- Crema de caramel (IG: 55)
- Biscuiti cu crema (IG: 55)