Indice Glicemic: Baton cu mac, Gusturi Romanesti
Denumire originală: Baton cu mac
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton cu mac, Gusturi Romanesti" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 49.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 12.1 g/100g | |
Sodiu | 830 mg/100g | Proteine | 11.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: mac, baton
Informaţii/ingrediente
Faina alba de grau 650, apa, zahar cristalizat, drojdie de panificatie, premix (dextroza, ulei vegetal de palmier/rapita, gluten vital, emulgatori: E471, E482, E472e, lactoza, proteine din lapte, faina de soia, faina de grau pregelatinizata, arome alimentare (portocala, lamaie, unt), agent de afanare: E500, extract de curcuma, colorant E160a, ameliorator de faina E300, E920, enzime, faina de grau), ou, sare iodata, mac (1%), ulei vegetal (floarea soarelui), conservant: propionat de calciu, arome alimentare (rom si panettone).
Descrierea producător/Mod de preparare
Contine:gluten, soia, ou lapte (lactoza)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton cu mac, Gusturi Romanesti.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)