Indice Glicemic: Baton proteic Low Carb, High Protein Bar 40%, Weider
Denumire originală: 40% Low Carb High Protein Bar
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton proteic Low Carb, High Protein Bar 40%, Weider" din categoria "Suplimente".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 12 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 5.5 g/100g | Carbohidraţi | 21 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 14 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.8 g/100g | |
Sodiu | 200 mg/100g | Proteine | 40 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supliment, baton, proteina
Informaţii/ingrediente
Polidextroza, proteina din lapte, 18 g invelis ciocolata maltit (masa ciocolata, maltit, unt de cacao, emulgator: lecitina din soia: aroma), proteina din colagen hidrolizat, glicerina, proteina din soia, ulei vegetal, fulgi de ciocolata, emulgator: lecitina din soia; indulcitor: sucraloza.
Descrierea producător/Mod de preparare
Weider Germany GmbH
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Suplimente"
Momentan nu există în categoria Suplimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton proteic Low Carb, High Protein Bar 40%, Weider.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)