Indice Glicemic: Baton Raw Cocoa Orange (nuci caju, curmale si cacao), NAKD
Denumire originală: Baton Raw Cocoa Orange
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton Raw Cocoa Orange (nuci caju, curmale si cacao), NAKD" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 20 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 4 g/100g | Carbohidraţi | 45 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 39 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: baton, curmale, caju, raw
Informaţii/ingrediente
curmale 40%, nuci caju 40%, stafide 14%, cacao 5%, arome de portocala si ciocolata
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton Raw Cocoa Orange (nuci caju, curmale si cacao), NAKD.
Alimente similare
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)
- Caju (IG: 15)
- Curmale proaspete (IG: 70)
Actiune benefica asupra prostatei si rinichilor. Recomandate în nevroze si alte boli ale sistemului nervos, în nevrite si pentru refacerea organismului. Previn bolile canceroase. - Curmale uscate (IG: 70)
Actiune benefica asupra prostatei si rinichilor. Recomandate în nevroze si alte boli ale sistemului nervos, în nevrite si pentru refacerea organismului. Previn bolile canceroase. - Curmale (presate) (IG: 70)