Indice Glicemic: Baton Raw Ginger Bread, NAKD
Denumire originală: Baton Raw Ginger Bread
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton Raw Ginger Bread, NAKD" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 31 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 3 g/100g | Carbohidraţi | 35 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 33 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g | Proteine | 10 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: baton
Informaţii/ingrediente
Curmale (48%), migdale (32%), nuci pecan (18%), ghimbir, cuişoare şi scorţişoară.
Nu are adaos de zahar sau siropuri, fara gluten, grau, produse lactate sau produse modificate genetic.
Poate conţine urme de nuci, alune si seminte de susan.
Descrierea producător/Mod de preparare
Baton 100% natural din fructe si nuci crude
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton Raw Ginger Bread, NAKD.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)