Indice Glicemic: Biscuiti cu cereale si fructe (portocale si stafide), fortifianti cu vitamine si minerale, BelVita Start
Denumire originală: Biscuiti cu cereale si fructe
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti cu cereale si fructe (portocale si stafide), fortifianti cu vitamine si minerale, BelVita Start" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 16 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 4.7 g/100g | Carbohidraţi | 67 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 4.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 24 g/100g | |
Sodiu | 133 mg/100g | Proteine | 8.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fructe, biscuiti, biscuite
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina de grau 38,7%, cereale integrale 23,7% (din care fulgi de ovaz 57%, fulgi de grau 43%), zahar, grasime vegetala, stafide 7,6%, jeleu de portocale 2,3% [sirop de glucoza-fructoza, mere, portocale, caise, piersici, zahar, fibre din grau, agent de umezire (glicerol), grasime vegetala, colorant (concentrat de afine si morcovi), agent de gelificare (pectina), antioxidant (acid ascorbic), aroma naturala (de portocale)], coaja de portocale 2%, agenti de afanare (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu), lapte praf degresat, aroma, emulsificatori (E472e, lecitina din soia), vitamine si minerale (B1, B3, B6, B9, fier, magneziu).
Contine grau, gluten, soia, lapte.
Poate contine urme de ou, arahide, varietati similare de nuci si seminte de susan.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Biscuiti cu cereale si fructe (portocale si stafide), fortifianti cu vitamine si minerale, BelVita Start.
Alimente similare
- Cereale Musli cu mar, stafide si scortisoara (IG: 65)
- Stafide (IG: 65)
- Portocale (IG: 35)
- Suc de portocale (IG: 45)
- Vin fiert cu portocale (IG: 30)
Se pune vinul in ibric, se adauga zaharul cam o lingura la 250 ml, ca sa nu fie vinul acru dupa fierbere, se pune scortisoara si 2 rondele taiate din portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca usor( ...