Indice Glicemic: Biscuiti crocanti bio din faina integrala de secara, Pronat
Denumire originală: Biscuiti crocanti din faina integrala de secara
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti crocanti bio din faina integrala de secara, Pronat" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.2 g/100g | Carbohidraţi | 67.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 6.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 11.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cereale, biscuiti, faina, faina integrala, secara, bio
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti crocanti bio din faina integrala de secara, Pronat"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Biscuiti crocanti bio din faina integrala de secara, Pronat.
Alimente similare
- Faina de secara (IG: 60)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Secara (IG: 45)