Indice Glicemic: Biscuiti cu jeleu de visine Soft Cake Kirsch, Griesson
Denumire originală: Soft Cake Kirsch
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti cu jeleu de visine Soft Cake Kirsch, Griesson" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 10 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 6 g/100g | Carbohidraţi | 69 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 52 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g | Proteine | 3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: visine, biscuite, jeleu
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti cu jeleu de visine Soft Cake Kirsch, Griesson"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Biscuiti cu jeleu de visine Soft Cake Kirsch, Griesson.
Alimente similare
- Jeleu cu portocale (IG: 65)
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Visine (IG: 25)
- Compot de visine (IG: 35)
- Visine (congelate) (IG: 25)