Indice Glicemic: Blat de placinta (tarta), tip standard, congelat, gata pentru coacere, imbogatit, copt
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Blat de placinta (tarta), tip standard, congelat, gata pentru coacere, imbogatit, copt" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 28.59 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 9.277 g/100g | Carbohidraţi | 56.24 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 3.568 g/100g | Fibre | 3.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 13.562 g/100g | Zaharuri | 4.23 g/100g | |
Sodiu | 467 mg/100g | Proteine | 6.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: placinta, tarta, blat, congelat, tip, standard
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Blat de placinta (tarta), tip standard, congelat, gata pentru coacere, imbogatit, copt"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Blat de placinta (tarta), tip standard, congelat, gata pentru coacere, imbogatit, copt.
Alimente similare
- Chefal copt (IG: 0)
- Pizza "Slabuta" cu blat din seminte de in (IG: 30)
Mod de preparare blat: Semintele de in se amesteca cu sare si oua. Trebuie sa se obtina o masa omogena. Se pune o tigaie de teflon pe foc, cand este suficient de fierbinte se toarna compozitia obtinuta, se ... - Placinta dovleac (IG: 60)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna! - Placinta cu branza (IG: 60)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ... - Placinta cu varza (IG: 60)