Indice Glicemic: Branza tartinabila (crema de branza), obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza tartinabila (crema de branza), obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta" din categoria "Branzeturi".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 22 g/100g | Colesterol | 80 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 14.4 g/100g | Carbohidraţi | 9.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 8.1 g/100g | |
Sodiu | 1499 mg/100g | Proteine | 16.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: branza, crema, kraft, obtinuta, pasteurizare, tartinabila
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza tartinabila (crema de branza), obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"
Momentan nu există în categoria Branzeturi, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Branza tartinabila (crema de branza), obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta.
Alimente similare
- Branza din zer (IG: 0)
- Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural - Branza feta (IG: 30)
- Branza, Camembert (IG: 0)
Branza Camembert contine proteine, calciu si fosfor. Branza Camembert contine mult sodiu si grasimi saturate. - Branza, Cheddar (IG: 30)
Branza Cheddar este o sursa buna de proteine, calciu si fosfor. Branza Cheddar este bogata in grasimi saturate.