Indice Glicemic: Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
Denumire originală: Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 15.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 12.4 g/100g | |
Sodiu | 4.5 mg/100g | Proteine | 2.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: capsuni, budinca, vanilie, coacaze
Informaţii/ingrediente
- praf de budinca de vanilie - 40 gr
- praf de budinca de capsuni - 40 gr
- lapte degresat - 1000 ml
- coacaze proaspete sau congelate - 130 gr
- fructoza - 60 gr
Descrierea producător/Mod de preparare
- Praful de budinca de vanilie se amesteca cu 30 gr de fructoza si 4 linguri de lapte.
- Separat, praful de budinca de capsuni se amesteca tot cu 30 gr de fructoza si 4 linguri de lapte.
- Laptele ramas (din 1000 ml) se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc. Se imparte in 2 cantitati egale.
- O parte din laptele fiert se amesteca cu budinca de vanilie
- Se pune la foc mic si se amesteca continuu, cam 2 minute.
- Intr-o forma de budinca, spalata in apa rece, se toarna compozitia obtinuta. Se pune deoparte.
- Laptele ramas se amesteca cu budinca de capsuni. Se pune la foc mic si se amesteca continuu, cam 2 minute.
- Se toarna peste budinca de vanilie.
- Deasupra se pun coacazele negre si se lasa la intarit.
- Dupa 3-4 ore, se rastoarna budinca si poate fi servita.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze.
Alimente similare
- Coacaze negre (IG: 15)
- Coacaze rosii (IG: 25)
- Coacaze negre (congelate) (IG: 15)
- Coacaze rosii (congelate) (IG: 25)
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...