Indice Glicemic: Budinca cu branza si mandarine a la Raluca
Denumire originală: Budinca cu branza si mandarine
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca cu branza si mandarine a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.5 g/100g | Colesterol | 9.6 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 11.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 6.9 g/100g | |
Sodiu | 9.6 mg/100g | Proteine | 6.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, budinca, mandarine
Informaţii/ingrediente
- 250 g branza slaba de vaca Milli
- 250 g branza de vaca Lacteea 0.2%
- 40 g smantana Milli 12%
- 130 g lapte batut Milli 2%
- 100g ou de gaina
- 600 g compot mandarine
- 8 g gelatina instant
Au iesit 1.3 kg de budinca.
Descrierea producător/Mod de preparare
Compozitia de branza se face ca la cheesecake: ouale, laptele batut, smantana si branza se amesteca cu mixerul.
Intr-un vas termorezistent se toarna jumatate din compozitie, se pun jumatate din mandarine, se toarna si restul compozitiei si se da la cuptor 30 min.
Dupa ce se scoate din cuptor se orneaza cu restul de mandarine, se prepara jeleul cu gelatina si sucul din compot, se toarna peste fructe si se lasa sa se raceasca.
Se da la frigider 5-6 ore.
Se serveste rece.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca cu branza si mandarine a la Raluca.
Alimente similare
- Mandarine (IG: 30)
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Branza din zer (IG: 0)
- Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural - Branza de vaci (IG: 30)