Indice Glicemic: "Budinca" dietetica cu cocos South Beach faza II
Denumire originală: "Budinca" dietetica cu cocos
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul ""Budinca" dietetica cu cocos South Beach faza II" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.5 g/100g | |
Sodiu | 0.1 mg/100g | Proteine | 5.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, budinca, cocos
Informaţii/ingrediente
- Nuca de cocos, fulgi, 50g
- Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 15g
- Apa plata, 200ml
- Lapte de vaca integral, 200ml
- Indulcitor dietetic, Diamant, 15g
- Iaurt Dietetic,1, 400g
- Gelatina alimentara, 24g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca apa cu laptele, gelatina (eu am avut rosie), esenta, indulcitorul si se pun 1 minut pe foc pana se ingroasa putin.
Se amesteca intr-un castron cu iaurtul si la sfarsit se pune cocosul.
Se da la frigider sa se raceasca!
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât "Budinca" dietetica cu cocos South Beach faza II.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Maioneza dietetica (IG: 60)
- Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Lapte de cocos (IG: 40)