Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Cannelloni din faina din grau dur, Monte banato

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Cannelloni din faina din grau dur, Monte banato

Denumire originală: Cannelloni din semola di grano duro

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Cannelloni din faina din grau dur, Monte banato" din categoria "Paste".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 0.3 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 75.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 12.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: caneloni, cannelloni

Informaţii/ingrediente

faina de grau dur, apa

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"

Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Cannelloni din faina din grau dur, Monte banato.

Alimente similare

  • Faina alba de grau (IG: 85)
    Faina alba de grau are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
  • Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
    Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ...
  • Faina de cartofi (IG: 85)
    Faina de cartofi este o sursa buna de vitamina B6, avand un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
  • Faina de orez alb (IG: 95)
    Faina de orez alb are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
  • Faina de naut (IG: 35)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: