Indice Glicemic: Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.97 g/100g | Colesterol | 50 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.428 g/100g | Carbohidraţi | 1.18 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.577 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.938 g/100g | Zaharuri | 1.45 g/100g | |
Sodiu | 1141 mg/100g | Proteine | 17.34 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit.
Alimente similare
- Carne slaba de porc (degresata) (IG: 0)
- Carne tocata de vita si porc (IG: 0)
- Carne de porc semi-grasa (IG: 0)
- Carne tocata (50% porc, 50% vita) (IG: 0)
- Sunca afumata (IG: 0)