Indice Glicemic: Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, incalzita, fripta
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, incalzita, fripta" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.39 g/100g | Colesterol | 72 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 3.116 g/100g | Carbohidraţi | 0.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.337 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 4.364 g/100g | Zaharuri | 0.45 g/100g | |
Sodiu | 841 mg/100g | Proteine | 22.47 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, incalzita, fripta"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, incalzita, fripta.
Alimente similare
- Pulpa porc, fara grasime (IG: 0)
- Carne slaba de porc (degresata) (IG: 0)
- Carne tocata de vita si porc (IG: 0)
- Carne de porc semi-grasa (IG: 0)
- Carne tocata (50% porc, 50% vita) (IG: 0)