Indice Glicemic: Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), doar piele, gatita, prajita, pane
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), doar piele, gatita, prajita, pane" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 42.58 g/100g | Colesterol | 73 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 11.67 g/100g | Carbohidraţi | 9.34 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 9.44 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 18.01 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 53 mg/100g | Proteine | 19.09 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, pui, broiler, fryer, doar
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), doar piele, gatita, prajita, pane"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), doar piele, gatita, prajita, pane.
Alimente similare
- Carne de vita, tocata si prajita (IG: 0)
- Rata negatita, carne si piele (IG: 0)
- Carne de vita, gatita (IG: 0)
- Carne de vaca gatita in sos propriu (IG: 0)
- Surimi (crabi) pane (IG: 50)
Mod de preparare: Se inmoaie surimi in ouale batute, amestecate cu sare si piper. Se pun in tigaie incinsa si se prajesc pana se fac rumene, pe ambele parti