Indice Glicemic: Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne si grasime, gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne si grasime, gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane)" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.18 g/100g | Colesterol | 112 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 3.06 g/100g | Carbohidraţi | 9.91 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.49 g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 3.39 g/100g | Zaharuri | 0.57 g/100g | |
Sodiu | 454 mg/100g | Proteine | 27.29 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, pulpa, rasol, manzat, vitel, posterior
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne si grasime, gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane)"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne si grasime, gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane).
Alimente similare
- Carne de vitel (IG: 0)
- Pulpa porc, fara grasime (IG: 0)
- Pesmet (IG: 70)
- Carne de pui la gratar (IG: 0)
Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare. - Carne de curca (IG: 0)