Indice Glicemic: Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne slaba (degresata), gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne slaba (degresata), gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane)" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.27 g/100g | Colesterol | 113 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.6 g/100g | Carbohidraţi | 9.84 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.35 g/100g | Fibre | 0.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 2.16 g/100g | Zaharuri | 0.57 g/100g | |
Sodiu | 455 mg/100g | Proteine | 28.41 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, pulpa, rasol, manzat, vitel, posterior
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne slaba (degresata), gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane)"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne slaba (degresata), gatit, prajit in tigaie, dat prin pesmet (pane).
Alimente similare
- Carne slaba de porc (degresata) (IG: 0)
- Carne de vitel (IG: 0)
- Carne de vaca slaba (IG: 0)
- Miel, oaie (carne slaba) (IG: 0)
- Pesmet (IG: 70)