Indice Glicemic: Cartofi cu Rozmarin la cuptor, facuti in casa
Denumire originală: Cartofi cu Rozmarin la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Cartofi cu Rozmarin la cuptor, facuti in casa" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 16.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cartofi, cartofi copti, rozmarin
Informaţii/ingrediente
Cartofi, ulei masline, rozmarin, sare, piper.
Descrierea producător/Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Puneti apa la fiert intr-o oala mare, cu putina sare. Taiati cartofii (500 gr) cuburi de dimensiuni aproximativ egale (pentru a fi gata in acelasi timp). Puneti cartofii la fiert si, din momentul in care incepe apa sa clocoteasca, lasati 3 minute. Scurgeti cartofii si puneti-i, intr-un singur strat, intr-o tava de preferinta nonaderenta (pentru a nu mai necesita ungere). Stropiti cartofii cu uleiul de masline (20-30 gr). Presarati sare, piper si frunzele de rozmarin. Bagati tava la cuptor. Dupa 20-25 de minute, intoarceti cartofii, usor, cu o spatula. Lasati-i inca 15 minute, pana cand se rumenesc usor.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Cartofi cu Rozmarin la cuptor, facuti in casa.
Alimente similare
- Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Rozmarin (IG: 5)
- Rozmarin, uscat (IG: 5)
- Tuica de casa (IG: 0)
- Carnat de casa, prajit (IG: 0)