Indice Glicemic: Chec cu carne de crab si legume a la Raluca
Denumire originală: Chec cu carne de crab si legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec cu carne de crab si legume a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.9 g/100g | Colesterol | 59 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Sodiu | 244.6 mg/100g | Proteine | 8.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: carne, legume, chec, crab
Informaţii/ingrediente
- 180 g ciuperci champignon din conserva
- 80 g broccoli
- 220 g amestec mexican de legume
- 150 g carne de crab de pe clestisori
- 2 oua de gaina - 110 g
- 260 g crema de branza Quark 0.2% grasime
- 20 g gris
- 2 g ghimbir macinat
- 2 g busuioc uscat
- A iesit un chec de 890 g.
Descrierea producător/Mod de preparare
Legumele si carnea de crab se fac la aburi.
Ciupercutele se spala si se taie felii daca este cazul. Se freaca cu ghimbir macinat.
Se bat ouale, se adauga crema de branza, grisul si busuiocul.
Se amesteca toate, se pun intr-o tava de chec cu hartie de copt si se da la cuptor 40-45 minute.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec cu carne de crab si legume a la Raluca.
Alimente similare
- Chec (IG: 70)
- Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ... - Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...