Indice Glicemic: Chec a la mazilique, mayya
Denumire originală: Chec a la mazilique
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec a la mazilique, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 18.2 g/100g | Colesterol | 108.8 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 30.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0.2 mg/100g | Proteine | 10.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, prajitura, chec
Informaţii/ingrediente
175 g faina patiserie slabeste mancand, 150 g unt, 130 g fructoza, 3 oua intregi, 0.5 lingurita bicarbonat de sodiu, un varf de cutit de sare, esenta rom, 110 g zmeura congelata
Descrierea producător/Mod de preparare
Am amestecat toate ingredientele intr-un castron mai putin zmeura,dupa ce am omogenizat bine ingredientele cu ajutorul mixerului am adaugat fructele dezghetate si am amestecat usor.
Toata compozitia am pus-o intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si am dat-o la cuptor cam 30 - 40 minute.
Fac o paranteza aceasta compozitie este de fapt ro reteta pentru briose insa neavand forme de briose am facut un chec.
Mi-a iesit in total 700 g chec.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec a la mazilique, mayya.
Alimente similare
- Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Chec (IG: 70)