Indice Glicemic: Chifle de secara
Denumire originală: Chifle de secara
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chifle de secara" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 4.5 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 50 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 8.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: chifla, chifle, chifle secara, chifla secara
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Chifle de secara"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Biscottes completes bio, Agir Carrefour (IG: 55)
- Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle (IG: 50)
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ... - Paine roggen, Wasa (IG: 50)
- Paine integrala de secara, Vita Star (IG: 45)
Ingrediente: faina integrala de secara 59%, apa, maia naturala din drojdie, sare. Poate contine urme de grau. - Paine hipoglucidica, Moripan (IG: 45)
Ingrediente: faina de grau, faina semi-alba de grau, apa, drojdie de panificatie, sare iodata, grasime vegetala, seminte de susan, conservant. Contine gluten
Alimente similare
- Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Secara (IG: 45)
- Faina de secara (IG: 60)
- Paine de secara (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);