Indice Glicemic: Ciocolata pentru prajituri, Postres
Denumire originală: Chocolate para fundir POSTRES
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata pentru prajituri, Postres" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 30 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 19.7 g/100g | Carbohidraţi | 50 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 9.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 48.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: prajituri
Informaţii/ingrediente
pasta de cacao, zahar, unt de cacao, praf de cacao degresat, emulgatori : lecitina de soia, aroma.
Cacao minim 55%.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciocolata pentru prajituri, Postres.
Alimente similare
- Margarina pentru prajituri (IG: 0)
- Ciocolata cu caramel (IG: 65)
- Bomboane de ciocolata (IG: 65)
- Biscuiti cu ciocolata (IG: 55)
- Praline de ciocolata cu Grappa (IG: 65)