Indice Glicemic: Ciorba (bors) de fasole alba, by Sunshine
Denumire originală: Ciorba (bors) de fasole alba, by Sunshine
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba (bors) de fasole alba, by Sunshine" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciorba, bors, ciorba fasole
Informaţii/ingrediente
- 2 cani fasole alba 451 gr
- 2 cepe 183 gr
- zarvat de casa ( morcovi, ardei gras, telina, verdeata, sare ) 228 gr
- 2 linguri ulei masline 15 gr
- suc de rosii de casa 110 ml
- 2 cuburi bors magic 16 gr
- apa 2 -3 litri, cat vreti sa va iasa ciorbita
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune fasolea la inmuiat pt 2 ore. Se pune pe foc, se lasa sa fiarba 10 min, se arunca apa, si se repeta procedeul. A treia oara, puneti fasolea impreuna cu apa, atat cat vreti sa va iasa ciorba, eu am pus 3 l. Cand da in clocot puneti zarzavatul, ceapa tocata, cele 2 linguri de ulei si lasati sa fiarba aprox 1 ora, amestecand din cand in cand. Apoi puneti sucul de rosii si cele 2 cubulete de bors magic si mai lasati sa fiarba inca 30 min. Tot acum se gusta de sare daca mai doriti, desi zarzavatul si sucul de rosii au destula sare. La final se toaca marar/patrunjel si se presare deasupra.
Se serveste impreuna cu o bucata de ceapa :D
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba (bors) de fasole alba, by Sunshine.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...