Indice Glicemic: Ciorba de miel - jolye79
Denumire originală: Ciorba de miel
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de miel - jolye79" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.5 g/100g | Colesterol | 17.8 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.4 g/100g | |
Sodiu | 1.9 mg/100g | Proteine | 5.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: miel, supa, ciorba
Informaţii/ingrediente
- Miel, Australia, importat, proaspat, picior, muschi central, cu os, carne si grasime, 3.2 mm grasime, crud, 1646g
- Telina cruda, 200g
- Morcovi, cruzi, 85g
- Pastarnac, crud, 205g
- Ardei gras verde, 75g
- Ceapa verde, 138g
- Patrunjel, proaspat, 50g
- Leustean, 50g
- Bors de tarate, 1000ml
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie legumele cuburi si se pun la fiert; se adauga carnea de miel oparita si se fierbe la foc mic.
Dupa ce carnea este bine fiarta, se adauga borsul fiert separat, se mai lasa cateva minute sa fiarba, apoi se opresete focul.
Dupa cateva minute se adauga verdeata tocata marunt.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de miel - jolye79.
Alimente similare
- Carne de miel grasa (IG: 0)
- Miel, oaie (carne slaba) (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...