Indice Glicemic: Ciorba de perisoare fara orez by Tina
Denumire originală: Ciorba de perisoare fara orez
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de perisoare fara orez by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.8 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 2 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 5.7 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: orez, supa, ciorba, perisoare
Informaţii/ingrediente
- -300g carne vita slaba
- -300g piept pui fara piele
- -2 oua = cca. 150g
- -250g telina radacina
- -300g rosii in bulion, fara zahar
- -200g ardei gras verde
- -20 ml ulei masline
- -200g ceapa alba
- -2l apa
- -condimente
Descrierea producător/Mod de preparare
Se prepara ca ciorba obisnuita, se adauga la final uleiul
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de perisoare fara orez by Tina.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Orez alb, fiert (IG: 70)