Indice Glicemic: Ciorba piept de pui cu legume, mayya
Denumire originală: Ciorba piept de pui cu legume, mayya
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba piept de pui cu legume, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.4 g/100g | Colesterol | 6 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.7 g/100g | |
Sodiu | 2.9 mg/100g | Proteine | 2.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, piept pui, ciorba
Informaţii/ingrediente
morcov,ceapa,ardei,dovlecei,rosii,suc de rosii,1 legatura patrunjel,1 legatura leustean.vegeta,2 l apa,bors din tarate,1 ou
Descrierea producător/Mod de preparare
...
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba piept de pui cu legume, mayya.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);