Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle

Denumire originală: Ciorba de varza cu smantana

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 2 g/100ml Colesterol mg/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Carbohidraţi 4 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Fibre g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Zaharuri g/100ml
Sodiu mg/100ml Proteine 3 g/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: varza, vita, supa, ciorba

Informaţii/ingrediente

  • 335 g carne de vita
  • 1331 g varza
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 200 g ceapa
  • 110 g morcovi
  • 500 g pasta de tomate ecologica
  • 300 g smantana slaba (18% grasime)

Descrierea producător/Mod de preparare

In 3 litrii de apa se pune carnea de vita taiata cubulete si se lasa sa fiarba. La fierbere se spumuieste, iar dupa 20 de min. de fiert se adauga varza taiata fideluta, cimbrul, boiaua, ceapa si morcovul. Cand varza este fiarta se adauga pasta de tomate si se mai lasa sa fiarba aprox. 10 min.

Se da oala la o parte de pe foc si dupa ce s-a mai racit un pic (in aprox. 5-10 min) se pune intr-un bol smantana peste care se toarna cu polonicul putin cate putin zeama din supa. Amestecam pana se omogenizeaza apoi turnam intreg continutul in oala mare.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: