Indice Glicemic: Ciuperci calite in tigaie, mayya
Denumire originală: Ciuperci calite in tigaie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciuperci calite in tigaie, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.5 g/100g | |
Sodiu | 8.7 mg/100g | Proteine | 3.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciuperci, aperitiv
Informaţii/ingrediente
- 480 g ciuperci crude champignon
- 85 g ceapa alba
- 10 g usturoi
- 2 linguri ulei masline extravirgin
- sare si piper
Descrierea producător/Mod de preparare
Ciupercile le-am pus in tigaia de teflon cu sare pana a scazut apa din ele,apoi am daugat uleiul,cand s-au rumenit un pic am pus ceapa si usturoiul,am condimentat cu sare si piper le-am mai lasat 5 min.la final am acoperit cu un capac.
RETETA ESTE DE POST!
MERGE FOARTE BINE CU MAMALIGUTA.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciuperci calite in tigaie, mayya.
Alimente similare
- Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)