Indice Glicemic: Ciuperci cu mamaliguta la cuptor, Tavi
Denumire originală: Ciuperci cu mamaliguta la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciuperci cu mamaliguta la cuptor, Tavi" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 13.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: mamaliga, ciuperci
Informaţii/ingrediente
- ceapa uscata - 175g
- usturoi - 4g
- marar - 14g
- ciuperci din conserva - 390g
- ulei de floarea soarelui - 30ml
- malai grisat - 180g
- unt - 20g
Descrierea producător/Mod de preparare
-Se pune uleiul intr-o tigaie si se rumeneste ceapa pana devine translucida. -se adauga ciupercile scurse de apa in tigaie si se condimenteaza cu un praf de sare si de piper
-se adauga usturoiul zdrobit ,se amesteca si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba-cca 15 min pana se mai evapora din apa lasata de ciuperci
-duap ce s-au rumenit putin ciupercile adaugati mararul tocat, amestecati si stingeti focul.
-ciupercile se pun la scurs intr-o strecuratoare si puteti pregati mamaliguta-una mai moale, care sa curga.
-intr-un vas termorezistent se pune un strat de mamaliga, dupa care unul de ciuperci, inca un strat de mamaliga si, din nou, un strat de ciuperci,la final un strat de mamaliga
-introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasati-l in cuptor 30 de minute. Gata! se poate servi cald sau rece ..
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciuperci cu mamaliguta la cuptor, Tavi.
Alimente similare
- Mamaliguta (gatita, fiarta) (IG: 70)
- Mamaliguta din malai grisat (IG: 70)
500 ml apa 160 g malai grisat - Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Ciuperci Pleurotus (IG: 15)
- Ciuperci fierte (IG: 15)