Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Coque au vin

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Coque au vin

Denumire originală: Coque au vin

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Coque au vin" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 15.5 g/100g Colesterol 58.7 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 4.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 0.6 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0.3 g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 13.2 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Informaţii/ingrediente

  • carne de cocos (pulpe si piept) 1365g
  • vin rosu sec 400ml
  • cognac 60ml
  • ciuperci intregi 320g
  • ceapa 365g
  • ulei de masline extravirgin 60ml
  • unt 40g
  • faina integrala 15g
  • usturoi 14g
  • tarhon uscat 1 lingurita
  • cimbru uscat 1 lingurita
  • sare, piper

Descrierea producător/Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea de cocos.

Se incing 30 ml ulei intr-o tigaie si se rumenesc cepele (de marime cat mai mica curatate si pastrate intregi) pe toate partile.

Se adauga ciupercile si se calesc impreuna 5 minute.

Se scot cepele si ciupercile intr-un castron, se acopera si se tin la cald.

In aceeasi tigaie se adauga restul de ulei si se prajesc bucatile de carne (fara sa le inghesuim - pot fi rumenite si pe rand).

Dupa ce am rumenit toata carnea o punem la loc in tigaie, turnam deasupra cognacul si flambam carnea.

Cand se stinge flacara adaugam vinul, tarhonul cimbrul si usturoiul si lasam la foc mare pana da in clocot.

Cand a dat in clocot dam focul mic si lasam sa fiarba pana cand carnea devine moale (la mine a durat app. 1 ora).

Cand s-a facut carnea adaugam legumele si lasam sa fiarba impreuna inca 15 minute.

Intre timp frecam untul cu 1 lingura de faina.

(aici mai urma un pas de care eu am uitat: 100g de bacon se taiau fasii subtiri, se prajeau bine si apoi se adaugau in friptura)

Diluam untul si faina intr-un polonic de sos din tigaie si adaugam peste friptura.

Lasam sa mai clocoteasca 2-3 minute.

 

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Coque au vin.


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: