Indice Glicemic: Cordon bleu a la Raluca
Denumire originală: Cordon bleu
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Cordon bleu a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.3 g/100g | Colesterol | 71.1 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 129.1 mg/100g | Proteine | 32.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cordon bleu
Informaţii/ingrediente
- 400 g piept de pui dezosat si fara pielita
- 20 g branza de burduf
- 80 g cas de vaca sarat
- 30 g pastrama haiduceasca
- 20 g mustar dijon
- 1 g cimbru uscat
Au iesit 5 bucati, in total 360 g.
- 1 g piper alb
Descrierea producător/Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii si se bate ca pentru snitel. Se pipereza. Branzeturile se amesteca cu cimbrul, mustarul si pastrama taiata cubulete.
Se pune umplutura pe fiecare bucata de piept de pui, se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Cordon bleu a la Raluca.