Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Crema de branza proaspata cu Verdeata, Apetito

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Crema de branza proaspata cu Verdeata, Apetito

Denumire originală: Crema de branza proaspata cu Verdeata, Apetito

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Crema de branza proaspata cu Verdeata, Apetito" din categoria "Branzeturi".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 17.5 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 3.5 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 0 mg/100g Proteine 7.6 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: crema de branza, crema branza, crema de branza apetito, crema branza cu verdeata

Informaţii/ingrediente

Ingrediente: lapte, smantana, culturi lactice, proteine din zer, sare iodata, verdeturi uscate 0,36%, aroma, stabilizatori E410, E407.

Descrierea producător/Mod de preparare

Produs pasteurizat obtinut din branza proaspata de vaca.

Grasime in substanta uscata: min 52%.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"

  1. Urda sarata de oaie (IG: 0)
  2. Branza Brie, Leger (IG: 0)
  3. Branza Brie, Chene d'Argent (IG: 0)
    lapte de vaca pasteurizat, sare, bacterii lactice, cheag. Produsul contine 60% grasime in substanta uscata.
  4. Branza Camembert, Chene d'Argent (IG: 0)
    lapte de vaca pasteurizat, sare, bacterii lactice, cheag. Produsul contine 45% grasime in substanta uscata.
  5. Branza de vaca 12% grasime, Line (IG: 0)

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: