Indice Glicemic: Crema de zahar ars Madalina
Denumire originală: Crema de zahar ars
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Crema de zahar ars Madalina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 24.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0.2 mg/100g | Proteine | 4.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, zahar, crema, zahar ars
Informaţii/ingrediente
- -428 g oua de gaina (8 buc)
- -1 litru lapte zuzu 1.5%grasime
- -400 g zahar tos
- -8 g zahar vanilat (un pliculet)
- -2 g esenta de rom dr.oetker (o fiola)
- -2 g esenta vanilie dr oetker (o fiola)
Descrierea producător/Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare; dupa ce acestea devin ca o bezea, treptat adaugam cate o lingura din zaharul tos (200 g); apoi se amesteca cu galbenusurile, laptele rece si esentele(optional putem adauga coaja rasa de lamaie/portocala)
Zaharul ramas(200g) se caramelizeaza in vasul in care urmeaza sa punem in cuptor crema(de obicei folosesc o tava din aluminiu);
In cuptorul preincalzit punel crema pentru 1 ora sau mai mult, in functie de puterea cuptorului!!
Pofta buna!!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Crema de zahar ars Madalina.
Alimente similare
- Zahar (IG: 70)
- Zahar tos (IG: 70)
- Zahar, pudra (IG: 70)
- Zahar brun (IG: 70)
- Compot de prune cu zahar (IG: 35)