Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Crenvursti de pasare, Ana si Cornel

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Crenvursti de pasare, Ana si Cornel

Denumire originală: Crenvursti de pasare

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Crenvursti de pasare, Ana si Cornel" din categoria "Mezeluri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 17.3 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 1.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 13.1 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: crenvursti, cremwursti

Informaţii/ingrediente

Produs fiert si afumat

Ingrediente:piept pui dezosat(>50%)slanina,piele pasare,emulsie de sorici,proteina vegetala din soia,amidon alimentar,sare,condimentesi extracte naturale din condimente,stabilizator(polifosfat de Na,K,Ca),aroma si potentiator de aroma(gluatamat de Na,guanilat de Na,inozinat de Na),agent de ingrosare(caragenan,gume Guar,Konjak),antioxidant(izoascorbat de Na,acid ascorbic),dextroza,extract de drojdie,emulsificator E742c,colorant natural(carmin),conservant(nitrit de Na)

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mezeluri"

Momentan nu există în categoria Mezeluri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Crenvursti de pasare, Ana si Cornel.

Alimente similare

  • Orez/Pilaf cu inimi de pasare (IG: 55)
    Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime. Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie. Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: