Indice Glicemic: Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca
Denumire originală: Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.8 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.4 g/100g | |
Sodiu | 0.6 mg/100g | Proteine | 11.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, creveti, pangasius, scortisoara
Informaţii/ingrediente
- 120 g creveti
- 250 g file pangasius
- 1 mar mediu - 120 g
- 100 g lapte batut
- 10 g sos de soia
- 35 g branza topita ( 2 triunghiuri hochland fitness 13% grasime)
- 3 g leustean
- 20 g lamaie - rondele
- 3 g pudra de usturoi
- 1 g pudra de ghimbir
- 2 g pudra de scortisoara
Descrierea producător/Mod de preparare
Marul se taie cubulete si se presara cu scortisoara.
Se face un sos din laptele batut, ghimbir, praful de usturoi si leusteanul tocat marunt.
Pe o tava se pune folie alimentara ( din aceea gen staniol).
Se pune fileul de peste, se acopera cu o parte din sos si cateva rondele de lamaie. Se pun apoi crevetii, restul de sos si merele cu scortisoara. Deasupra se pune branza topita.
Se acopera totul cu folie si se da la cuptor 30-35 min.
A iesit o portie de 450 g.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca.
Alimente similare
- File pangasius la teflon (IG: 0)
- Creveti, cruzi (IG: 0)
- Creveti fierti (IG: 0)
- Scortisoara (IG: 5)
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina;