Indice Glicemic: "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume
Denumire originală: "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul ""Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.8 g/100g | |
Sodiu | 553.5 mg/100g | Proteine | 17.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: carne, legume, curcan
Informaţii/ingrediente
- Carne tocata de curcan: 436g
- Ceapa verde (doar partea alba): 53g
- Usturoi: 21g
- Marar: 10g
- Patrunjel: 20g
- Oua de prepelita: 8 bucati
- Tarate de grau: 15g
- sare: 1 lingurita
- piper: 1g
- Bonduelle, amestec mexican: 100g
- ulei de masline: 2ml
Descrierea producător/Mod de preparare
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, mamaryl, patrunjelul (toate tocate marunt, la masina de tocat sau la blender), ouale de prepelita, sarea, piperul si taratele de grau.
Se formeaza bile care se aplatieaza in mana si in care se pune putin din amestecul Bonduelle si apoi se strang in palma, dandu-se forma unor degetele. (mainile trebuie sa fie umezite cu apa in timpul acestui proces).
Se pun pe o foaie de copt unsa cu ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ jumatate de ora, intorcandu-se din cand in cand pentru a se coace uniform.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume.
Alimente similare
- Carne de curcan, piept fara pielita, fript (IG: 0)
- Rosii umplute cu hrisca (IG: 25)
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate. Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la ... - Curcan (IG: 0)
- Toba de curcan (IG: 0)
Pulpa de curcan 45%, piept curcan 10%, apa, gelatina alimentara, sare, condimente naturale (piper, usturoi, nucsoara) si extract de condimente, zaharuri ((dextroza, lactoza), stabilizator(trifosfat disodic), potentiator de gust(glutamat monosodic), antioxidant (acid ascorbic, ascorbat si citrat ... - Pipote curcan (IG: 0)