Indice Glicemic: Faina de alac integrala, Alnatura
Denumire originală: Dinkel Vollkorn Mehl
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina de alac integrala, Alnatura" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 64 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 14.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina integrala, alac
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Faina de alac integrala, Alnatura"
Descrierea producător/Mod de preparare
Alacul este una dintre cele mai deosebite cereale si se diferentiaza de celelalte prin provenienta si prin proprietatile sale de coacere excelente. Faina de alac integrala poate fi potrivita in bucatarie pentru diverse preparate si poate fi folosita ca si faina de grau integral. Este potrivita pentru copt paine, chifle, prajituri, placinte, oferind un gust delicios de nuca si de asemenea poate fi folosita la supa si sosuri.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Faina de alac integrala, Alnatura.
Alimente similare
- Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ...