Indice Glicemic: Faina alba superioara din grau 000 ideal pentru patiserie si cozonac, Arpis
Denumire originală: Faina alba suparioara din grau 000 ideal pentru patiserie si cozonac
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina alba superioara din grau 000 ideal pentru patiserie si cozonac, Arpis" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 73 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina alba, patiserie
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Faina alba superioara din grau 000 ideal pentru patiserie si cozonac, Arpis"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Faina alba superioara din grau 000 ideal pentru patiserie si cozonac, Arpis.
Alimente similare
- Faina alba de grau (IG: 85)
Faina alba de grau are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Paine de grau, alba (IG: 70)
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine alba, obisnuita (IG: 85)