Indice Glicemic: Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand
Denumire originală: Amestec de fainuri pentru paine
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 42.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 16.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 25.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand.
Alimente similare
- Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ... - Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Faina de orez alb (IG: 95)
Faina de orez alb are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Faina de secara (IG: 60)
- Faina de naut (IG: 35)