Indice Glicemic: Faina (Amestec de fainuri pentru patiserie), Slabesti mancand
Denumire originală: Amestec de fainuri pentru patiserie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina (Amestec de fainuri pentru patiserie), Slabesti mancand" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.2 g/100g | Carbohidraţi | 39.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 17.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 27.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: patiserie
Informaţii/ingrediente
faina de grau macinis total, proteina de soia, faina de soia, fibre, tarate de grau, gluten vital, enzime naturale
Descrierea producător/Mod de preparare
Premix (amestec de făinuri) pentru patiserie "Slăbeşti mâncând" il puteţi folosi cu succes ca înlocuitor pentru făina albă la prepararea aluaturilor fine: blat de pizza, diverse blaturi pentru torturi şi prăjituri, tăiţei de casă, cozonaci. Cantitatea de faină albă din reţetele pe care le aveţi la dispoziţie va fi înlocuită cu o cantitate echivalentă de făină pentru patiserie "Slăbeşti mâncând".
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Faina (Amestec de fainuri pentru patiserie), Slabesti mancand.
Alimente similare
- Faina de cartofi (IG: 85)
Faina de cartofi este o sursa buna de vitamina B6, avand un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Faina de naut (IG: 35)
- Faina de secara (IG: 60)
- Faina de orez alb (IG: 95)
Faina de orez alb are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Faina de orez brun (IG: 95)
Faina de orez brun are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu.