Indice Glicemic: Fasole, Camil
Denumire originală: Feijao manteiga
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fasole, Camil" din categoria "Legume".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.5 g/100g | Carbohidraţi | 24 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 15 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Sodiu | 400 mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Fasole, Camil"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Legume"
Momentan nu există în categoria Legume, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Fasole, Camil.
Alimente similare
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Fasole (uscata) (IG: 35)
- Conserva de fasole (IG: 40)
- Fasole verde (IG: 15)
- Fasole batuta delicioasa (IG: 40)
fasole fiarta batuta cu putina apa in care a fiert cu putina sare si piper.