Indice Glicemic: Fasole, pastai, conservate, toate soiurile, asezonate, solid si lichid
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fasole, pastai, conservate, toate soiurile, asezonate, solid si lichid" din categoria "Legume".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.2 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.045 g/100g | Carbohidraţi | 3.49 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.102 g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.008 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 373 mg/100g | Proteine | 0.83 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: fasole, pastai, conservate, soiurile, asezonate
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Fasole, pastai, conservate, toate soiurile, asezonate, solid si lichid"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Legume"
Momentan nu există în categoria Legume, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Fasole, pastai, conservate, toate soiurile, asezonate, solid si lichid.
Alimente similare
- Fasole (uscata) (IG: 35)
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Conserva de fasole (IG: 40)
- Fasole verde (IG: 15)
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...