Indice Glicemic: Fasole taraneasca de post, Sadu
Denumire originală: Fasole taraneasca de post, Sadu
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fasole taraneasca de post, Sadu" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 14.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 6.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: apa, fasole alba boabe, morcovi, ardei, ceapa, ulei vegetal nehidrogenat, sare iodata, amidon modificat din porumb, pasta tomate, boia de ardei, zahar, condimente
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Fasole taraneasca de post, Sadu.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Conserva de fasole (IG: 40)
- Fasole verde (IG: 15)
- Fasole (uscata) (IG: 35)
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ...