Indice Glicemic: Fast Food, antreuri, file de peste, in aluat sau pane (dat prin pesmet si prajit)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fast Food, antreuri, file de peste, in aluat sau pane (dat prin pesmet si prajit)" din categoria "Fast-food".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 12.29 g/100g | Colesterol | 34 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 2.82 g/100g | Carbohidraţi | 16.97 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 6.27 g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 2.58 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 532 mg/100g | Proteine | 14.66 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: peste, aluat, file, food, antreuri
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Fast Food, antreuri, file de peste, in aluat sau pane (dat prin pesmet si prajit)"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Fast-food"
Momentan nu există în categoria Fast-food, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Fast Food, antreuri, file de peste, in aluat sau pane (dat prin pesmet si prajit).
Alimente similare
- Pesmet (IG: 70)
- Lasagne fara aluat "Slabuta" (IG: 15)
Toate ciupercile se spala bine si sa lasa la scurs.Carnea se da prin masina de tocat.Ciupercile se dau prin blender sau masina de tocat, se amesteca cu oua, patrunjel, sare.Se tapeteaza 2 tavi cu hartie ... - Gogosi din aluat pripit - reteta (IG: 75)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Surimi (crabi) pane (IG: 50)
Mod de preparare: Se inmoaie surimi in ouale batute, amestecate cu sare si piper. Se pun in tigaie incinsa si se prajesc pana se fac rumene, pe ambele parti