Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ficatei de pui la gratar

Denumire originală: Ficat pui

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ficatei de pui la gratar" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 8 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 28.2 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: pui, gratar, ficatei

Informaţii/ingrediente

  • 600gr ficatei de pui proaspeti
  • sare dupa gust

Descrierea producător/Mod de preparare

se spala ficatei, se curata de pielite, se scurg si se pun pe grillul incins. se lasa sa se friga si se pune are dupa gust

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ficatei de pui la gratar.

Alimente similare

  • Ficatei cu smantana (IG: 15)
    Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ...
  • Carne de pui la gratar (IG: 0)
    Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare.
  • Scrumbie la gratar (IG: 0)
    Se curata scrumbia, se cresteaza, se presara cu sare si se frige pe gratarul incins.
  • Pulpe de vita, gratar (IG: 0)
     
  • Pastrav la gratar By Mihaela (IG: 0)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: